Malatya’da İtfaiye Ekipleri Buluşuyor

200 İtfaiye Personeli Malatya’da Bir Araya Geliyor

Türkiye‘nin çeşitli illerinde meydana gelen afetlerde görev alan 200 itfaiye personeli, Malatya’da düzenlenecek olan İtfaiye İstişare ve Ekipman Toplantısı’nda buluşacak.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, itfaiye teşkilatlarının kapasite gelişimi, mevzuat değişiklikleri, afet ve acil durum yönetimi konularının ele alınacağı toplantı, 24-25 Nisan tarihlerinde Malatya Nikah Sarayı’nda gerçekleşecek.

Açıklamada konuşan Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Ömer Çoban, ülke genelinde afetlerde birlikte çalışan itfaiyecilerin Malatya’da buluşmasından memnuniyet duyacaklarını belirtti.

81 ilden gelen daire başkanları, şube müdürleri ve itfaiye erlerini ağırlayacaklarını dile getiren Çoban, “Katılımcılarımıza şimdiden teşekkür ediyoruz. Toplantıda ele alınacak konularla ülkemize ve uluslararası platformlara daha iyi hizmet sunmayı planlıyoruz.” şeklinde konuştu.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: AA / Okan Coşkun – Güncel

Related Posts

Diş sıkma masum değil, bakın neleri etkiliyor!

Çocuklarda gece diş gıcırdatması masum bir alışkanlık değil! Pedodonti Uzmanı Doç. Dr. Aslı Patır Münevveroğlu, diş sıkmanın tedavi edilmediğinde hem fiziksel gelişimi hem de ruhsal sağlığı olumsuz etkilediğini söylüyor. İşte dikkat etmeniz gerekenler…

Uzmanından yol haritası: Bağımlılık nedir, nasıl mücadele edilir?

Uzmanından yol haritası: Bağımlılık nedir, nasıl mücadele edilir?

Yapay güzellik algısı yeme bozukluğuna sebep oluyor!

Prof. Dr. Esra Çöp, ergenlik çağındaki gençlerde hızla artan ‘Anoreksiya nervoza’ vakalarının en çok 14-18 yaş arasında ve kız çocuklarında görüldüğünü söyledi. Prof. Dr. Çöp, “Sosyal medyada yapay, gerçekçi olmayan ideal bir beden algısı yaratılıyor. Çocuklar da bu bedene ulaşmak için beslenmeleriyle ve yemeleriyle ilgili çok fazla oynuyorlar açıkçası. Yeme bozukluğu, sadece bir zihin ya da mide meselesi değil aynı zamanda gelişimi durduran, hayati risk barındıran bir durum” dedi.

Kesi ve yara izi yok! Tümörleri buharlaştıran mucize tedavi: Ablasyon

Son yıllarda kanser tedavilerinde yaşanan gelişmelerle özellikle girişimsel onkoloji kavramı ön plana çıkmaya başladı. Girişimsel Radyoloji Uzmanı Doç. Dr. Ahmet Murat Dökdök, tümörleri ısıyla eriterek adeta buharlaştıran ablasyon tekniği hakkında önemli bilgiler verdi.

Diyetisyen Bahadır: Çilek, vişne ve kiraz gibi kırmızı meyveler kalp sağlığını destekliyor

Diyetisyen Bahadır: Çilek, vişne ve kiraz gibi kırmızı meyveler kalp sağlığını destekliyor

Somon sanılıyordu ama değil! İşte sütten daha fazla kalsiyuma sahip olan balık

Süt ve süt ürünleri, yıllardır kalsiyumun birincil kaynağı olarak kabul ediliyor. Oysa beslenme uzmanları, kemikleriyle birlikte tüketilebilen balıkların çok daha yüksek oranda kalsiyum içerdiğine dikkat çekiyor. Beslenme uzmanı Júlia Farré de listenin başını çeken balığı açıkladı.